Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47120
Название: Функціонування аскорбатпероксидази та вміст аскорбінової і дегідроаскорбінової кислот у проростаючого насіння соняшника та квасолі за дії різних доз свинцю
Другие названия: Ascorbate peroxidase function and ascorbate and dehydroascorbate content in bean and sunflower seed under germination on lead influence
Авторы: Воробець, Н. М.
Дата публикации: 2003
Издательство: Вид-во «УжНУ»
Библиографическое описание: Воробець, Н. М. Функціонування аскорбатпероксидази та вміст аскорбінової і дегідроаскорбінової кислот у проростаючого насіння соняшника та квасолі за дії різних доз свинцю / Н. М. Воробець // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І. Ніколайчук (гол. ред.), В.Г. Рошко, Н.В. Бойко та ін. – Ужгород : УжНУ, 2003. – Вип. 13. – C. 53–56. – Рез. англ. – Бібліогр.: с. 55–56 (24 назви)
Серия/номер: Біологія;
Краткий осмотр (реферат): Dry beans seed (Phaseolus vulgaris L, cv.Lisetska) have ascorbate pool, at the time when dry sunflower (Helianthus annuus L., cv. Svitoch) not at all. The total ascorbate pool rose after 10-8 M Pb2+ and 10-3 M Pb2+ treated and ascorbate peroxidase activity increased in 3 days old axes and cotyledons, more (especially) in bean. Data reported here concerning ascorbate system appear to contribute to better understanding opportunity the recalcitrance and ortodox seeds to germinate in lead stress condition.
Описание: https://drive.google.com/file/d/1olSlz6mcoJplYJuJtI-4d-xG4YuOsXNY/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47120
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 13 - 2003

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Титулка_Біологія. Вип. 13 (2003).pdf1.6 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.