Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47135
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСічка, Іван Іванович-
dc.date.accessioned2023-01-24T10:29:43Z-
dc.date.available2023-01-24T10:29:43Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації з дисципліни «Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа». Галузь знань 24 «Сфера обслуговування» / упоряд. І.І. Січка. Ужгород : ДВНЗ «УжНУ». 30 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47135-
dc.language.isoukuk
dc.publisherДВНЗ «УжНУ»uk
dc.titleМетодичні рекомендації з дисципліни «Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа». Галузь знань 24 «Сфера обслуговування»uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МР УП В ГРБ 2022.pdf390.05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.