Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47202
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСіра, Евеліна Олександрівна-
dc.date.accessioned2023-01-25T17:16:19Z-
dc.date.available2023-01-25T17:16:19Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationРесторанний креатив: методичне видання для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторана справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування» / уклад. Е. О. Сіра. – Ужгород : ДВНЗ «Ужгородський національний університет», 2022. 25 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47202-
dc.description.abstractМетою вивчення навчальної дисципліни «Ресторанний креатив» є забезпечити загальну теоретичну та практичну підготовку магістрантів спеціальності «Готельно-ресторанна справа», яка слугуватиме основою для врахування та використання закономірностей їхньої професійної діяльності та підвищення ефективності практичної роботи. Метою курсу є розкриття соціально - психологічних закономірностей ресторанного креативу та менеджменту, формування знань, умінь та практичних навичок в галузі творчого управління та формування здатностей до самостійного творчого вирішення проблем, вмінь управляти індивідуальною й колективною творчістю.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво "УжНУ"uk
dc.titleРесторанний креатив: методичне видання для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-рестораня справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ресторанний креатив.pdf381.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.