Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47202
Title: | Ресторанний креатив: методичне видання для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-рестораня справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування» |
Authors: | Сіра, Евеліна Олександрівна |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Видавництво "УжНУ" |
Citation: | Ресторанний креатив: методичне видання для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторана справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування» / уклад. Е. О. Сіра. – Ужгород : ДВНЗ «Ужгородський національний університет», 2022. 25 с. |
Abstract: | Метою вивчення навчальної дисципліни «Ресторанний креатив» є забезпечити загальну теоретичну та практичну підготовку магістрантів спеціальності «Готельно-ресторанна справа», яка слугуватиме основою для врахування та використання закономірностей їхньої професійної діяльності та підвищення ефективності практичної роботи. Метою курсу є розкриття соціально - психологічних закономірностей ресторанного креативу та менеджменту, формування знань, умінь та практичних навичок в галузі творчого управління та формування здатностей до самостійного творчого вирішення проблем, вмінь управляти індивідуальною й колективною творчістю. |
Type: | Text |
Publication type: | Методичні рекомендації |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47202 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ресторанний креатив.pdf | 381.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.