Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47202
Title: Ресторанний креатив: методичне видання для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-рестораня справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
Authors: Сіра, Евеліна Олександрівна
Issue Date: 2022
Publisher: Видавництво "УжНУ"
Citation: Ресторанний креатив: методичне видання для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторана справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування» / уклад. Е. О. Сіра. – Ужгород : ДВНЗ «Ужгородський національний університет», 2022. 25 с.
Abstract: Метою вивчення навчальної дисципліни «Ресторанний креатив» є забезпечити загальну теоретичну та практичну підготовку магістрантів спеціальності «Готельно-ресторанна справа», яка слугуватиме основою для врахування та використання закономірностей їхньої професійної діяльності та підвищення ефективності практичної роботи. Метою курсу є розкриття соціально - психологічних закономірностей ресторанного креативу та менеджменту, формування знань, умінь та практичних навичок в галузі творчого управління та формування здатностей до самостійного творчого вирішення проблем, вмінь управляти індивідуальною й колективною творчістю.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47202
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ресторанний креатив.pdf381.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.