Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47232
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Січка, Іван Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-26T10:40:55Z | - |
dc.date.available | 2023-01-26T10:40:55Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування» / упоряд. І. І. Січка. – Ужгород 2022. – 26 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47232 | - |
dc.description.abstract | Метою вивчення дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» є формування теоретичних знань і практичних навичок зі збору кон'юнктурної інформації, аналітичного опрацювання даних економічних оглядів, поглиблене вивчення особливостей методології і набуття практичного досвіду організації та проведення моніторингу світового ринку готельних і ресторанних послуг (ГРП); використання сучасних методик для здійснення моніторингу та прогнозування коливання попиту та пропозиції на світовому ринку ГРП з метою прийняття адекватних економічній ситуації підприємницьких рішень. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.title | Методичні рекомендації з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування» | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МР МОНІТОРИНГ_2022.pdf | 341.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.