Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47496
Title: Практична підготовка майбутніх соціальних працівників до роботи з людьми схильними до девіантної поведінки . Методичні рекомендації.
Authors: Козубовський, Ростислав Володимирович
Keywords: Соціальна робота з людьми, схильними до девіантної поведінки., девіація, адикція, волонтерська практика
Issue Date: 2020
Publisher: УжНУ "Говерла"
Citation: Козубовський Р.В. Практична підготовка майбутніх соціальних працівників до роботи з людьми схильними до девіантної поведінки [ методичні рекомендації ]. Ужгород, 2020. 27с.
Abstract: Проблема девіантної поведінки, яку більшість учених розглядають як відхилення від прийнятих у суспільстві норм і правил, була об’єктом наукових досліджень, починаючи ще з часів античності, проте сьогодні інтерес до неї зростає, оскільки впродовж останніх десятиріч девіантні прояви набули значного розповсюдження, в тому числі й серед неповнолітніх. Девіантна поведінка неповнолітніх у багатьох випадках трансформується у кримінальні форми поведінки і становить суттєву небезпеку як для самої особистості неповнолітнього, його подальшого розвитку, так і для всього суспільства.
Description: Об’єктом вивчення даного курсу є професійна підготовка майбутніх соціальних працівників до роботи з девіантними проявами, а предметом – підготовка майбутніх фахівців соціальної сфери до роботи з клієнтами, що мають девіантні прояви, а також до профілактики девіацій. Методичні рекомендації є узагальненням результатів дослідження проблеми підготовки майбутніх соціальних працівників до соціальної роботи з людьми, схильними до девіантної поведінки, профілактики девіантної поведінки серед молоді, у тому числі в процесі волонтерської практики.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47496
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри соціології і соціальної роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
метод. соц.роб. з девіантами.docm68.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.