Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47594
Title: Робоча програма навчальної дисципліни «Англійська мова (практичний курс)» для здобувачів вищої освіти галузі знань 03 Гуманітарні науки спеціальності 035 «Філологія» предметної спеціальності (спеціалізації) (за наявності) 035.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша-англійська освітньої програми Англійська мова та література. Переклад.
Authors: Почепецька, Тетяна Миколаївна
Онищак, Галина Василівна
Keywords: навчально-методичний комплекс, англійська мова
Issue Date: 2023
Publisher: ДВНЗ "УЖГОРОДСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ"
Citation: визначаеться структура програми навчальної дисциплини, подаються матеріали для проведення практичних занять, методичні рекомендації до вивчення дисципліни та порядок і критерії оцінювання знань студентів
Abstract: Метою навчання практичного курсу АНГЛІЙСЬКА МОВА (ПРАКТИЧНИЙ КУРС) на ІУ курсі полягає в подальшому розвитку та розширенні перекладацьких навичок та вмінь. У роботі над текстом увага приділяється лінгво-перекладацькому аналізу тексту, перекладу його лексичних, граматичних та синтаксичних структур, що сприяє оволодінню літературним стилем мови.
Description: Центральним завданням курсу є удосконалення практичного володіння мовою як в усній, так і письмовій формі, навчання непідготовленого мовлення з розширенням та збагаченням словникового складу і запасу мови студентів (краєзнавчого, філологічного, термінологічного, педагогічного), розвиток навичок двостороннього перекладу, реферування тексту, скорочення та розширення інформації на матеріалі спеціальних та суспільно-політичних текстів.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47594
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри англійської філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НМК 4 курс Англ. мова (філологія) 2023.docНМК 4 курс Англ. мова (філологія) 2023.doc587.5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.