Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47952
Title: Правове забезпечення виконання конституційних обов’язків у країнах-учасницях ЄС та в Україні
Authors: Греца, Світлана Михайлівна
Keywords: обов’язки людини та громадянина, конституційно-правове забезпечення, засіб, Європейський Союз, конституційний лад, імплементація, конституційна заборона, носій обов’язків.
Issue Date: 2021
Publisher: РІК-У
Citation: Греца С. М. Правове забезпечення виконання конституційних обов’язків у країнах-учасницях ЄС та в Україні. Ужгород: ТОВ «РІК-У», 2021. 424 с.
Abstract: В монографії з позицій сучасної юридичної науки та практики висвітлено правове забезпечення виконання конституційних обов’язків у країнах ЄС. Розглянуто питання поняття та зміст засобів забезпечення конституційних обов'язків, етапи розвитку правового регулювання забезпечення виконання конституційних обов'язків у країнах Європейського Союзу, види конституційних обов'язків людини і громадянина у країнах Єропейського Союзу, аравовий механізм забезпечення виконання конституційних обов'язків, особливості забезпечення реалізації податкового обов'язку у країнах Європейськго Союзу. Приділено особливу увагу удосконаленню інституційних механізмів забезпечення виконання конституційних обов'язків в Україні та Європейському Союзі, європейському досвіду забезпечення балансу інтересів людини та суспільства при визначенні правових засобів забезпечення виконання конституційних обов'язків. Для бакалаврів, магістрантів, здобувачів ступеня вищої освіти «доктор філософії» та викладачів закладів вищої освіти, а також осіб, які цікавляться питаннями конституційно-правового статусу людини і громадянина.
Type: Text
Publication type: Монографія
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47952
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри конституційного права та порівняльного правознавства



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.