Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47986
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Палко, Аліска Іванівна | - |
dc.contributor.author | Жихарєв, Володимир Миколайович | - |
dc.contributor.author | Качер, Ігор Емануїлович | - |
dc.contributor.author | Качала, Лариса Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Каблак, У. І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-21T11:49:02Z | - |
dc.date.available | 2023-02-21T11:49:02Z | - |
dc.date.issued | 2001 | - |
dc.identifier.citation | Оцінка залишкових кількостей пестицидів у харчових продуктах Закарпатської області / А. І. Палко, В. М. Жихарєв, І. Е. Качер та ін. // Науковий вісник Ужгородського університету. : серія: Медицина / редкол.: А.С.Головацький, В.Е.Віщак, К.С.Волков та ін.; відп. ред. В.І. Русин. – Ужгород : УжНУ, 2001. – Вип. 13. – С. 197-201. – Бібліогр.: с. 200 (11 назв). – Рез. англ. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47986 | - |
dc.description.abstract | The residual quantities of the pesticides (hexachlorane, DDT, НССН) into food products were evaluated during the period of 1998-1999. It has been etstimated that milk, chees, butter, froots and vegetables contain the recidual quantities of the pesticides. Only in few cases (р<О,05) the amounts of the chemicals were higher, than it is allowed bу hygienic legistation. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ПП "Ліра" | uk |
dc.subject | food products | uk |
dc.subject | xenobioties | uk |
dc.subject | gas chromatography | uk |
dc.subject | pesticide load | uk |
dc.subject | recidual amounts | uk |
dc.subject | hygienic evaluation | uk |
dc.title | Оцінка залишкових кількостей пестицидів у харчових продуктах Закарпатської області | uk |
dc.title.alternative | Тhе evaluation of residual amounts of pesticides in thе food products of Subcarpathian region of Ukraine | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 13 – 2001 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ОЦІНКА ЗАЛИШКОВИХ КІЛЬКОСТЕЙ ПЕСТИЦИДІВ У ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХ.pdf | 5.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.