Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47986
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПалко, Аліска Іванівна-
dc.contributor.authorЖихарєв, Володимир Миколайович-
dc.contributor.authorКачер, Ігор Емануїлович-
dc.contributor.authorКачала, Лариса Олександрівна-
dc.contributor.authorКаблак, У. І.-
dc.date.accessioned2023-02-21T11:49:02Z-
dc.date.available2023-02-21T11:49:02Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.citationОцінка залишкових кількостей пестицидів у харчових продуктах Закарпатської області / А. І. Палко, В. М. Жихарєв, І. Е. Качер та ін. // Науковий вісник Ужгородського університету. : серія: Медицина / редкол.: А.С.Головацький, В.Е.Віщак, К.С.Волков та ін.; відп. ред. В.І. Русин. – Ужгород : УжНУ, 2001. – Вип. 13. – С. 197-201. – Бібліогр.: с. 200 (11 назв). – Рез. англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47986-
dc.description.abstractThe residual quantities of the pesticides (hexachlorane, DDT, НССН) into food products were evaluated during the period of 1998-1999. It has been etstimated that milk, chees, butter, froots and vegetables contain the recidual quantities of the pesticides. Only in few cases (р<О,05) the amounts of the chemicals were higher, than it is allowed bу hygienic legistation.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПП "Ліра"uk
dc.subjectfood productsuk
dc.subjectxenobiotiesuk
dc.subjectgas chromatographyuk
dc.subjectpesticide loaduk
dc.subjectrecidual amountsuk
dc.subjecthygienic evaluationuk
dc.titleОцінка залишкових кількостей пестицидів у харчових продуктах Закарпатської областіuk
dc.title.alternativeТhе evaluation of residual amounts of pesticides in thе food products of Subcarpathian region of Ukraineuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 13 – 2001



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.