Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47986
Назва: | Оцінка залишкових кількостей пестицидів у харчових продуктах Закарпатської області |
Інші назви: | Тhе evaluation of residual amounts of pesticides in thе food products of Subcarpathian region of Ukraine |
Автори: | Палко, Аліска Іванівна Жихарєв, Володимир Миколайович Качер, Ігор Емануїлович Качала, Лариса Олександрівна Каблак, У. І. |
Ключові слова: | food products, xenobioties, gas chromatography, pesticide load, recidual amounts, hygienic evaluation |
Дата публікації: | 2001 |
Видавництво: | ПП "Ліра" |
Бібліографічний опис: | Оцінка залишкових кількостей пестицидів у харчових продуктах Закарпатської області / А. І. Палко, В. М. Жихарєв, І. Е. Качер та ін. // Науковий вісник Ужгородського університету. : серія: Медицина / редкол.: А.С.Головацький, В.Е.Віщак, К.С.Волков та ін.; відп. ред. В.І. Русин. – Ужгород : УжНУ, 2001. – Вип. 13. – С. 197-201. – Бібліогр.: с. 200 (11 назв). – Рез. англ. |
Короткий огляд (реферат): | The residual quantities of the pesticides (hexachlorane, DDT, НССН) into food products were evaluated during the period of 1998-1999. It has been etstimated that milk, chees, butter, froots and vegetables contain the recidual quantities of the pesticides. Only in few cases (р<О,05) the amounts of the chemicals were higher, than it is allowed bу hygienic legistation. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47986 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 13 – 2001 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОЦІНКА ЗАЛИШКОВИХ КІЛЬКОСТЕЙ ПЕСТИЦИДІВ У ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХ.pdf | 5.71 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.