Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47986
Назва: Оцінка залишкових кількостей пестицидів у харчових продуктах Закарпатської області
Інші назви: Тhе evaluation of residual amounts of pesticides in thе food products of Subcarpathian region of Ukraine
Автори: Палко, Аліска Іванівна
Жихарєв, Володимир Миколайович
Качер, Ігор Емануїлович
Качала, Лариса Олександрівна
Каблак, У. І.
Ключові слова: food products, xenobioties, gas chromatography, pesticide load, recidual amounts, hygienic evaluation
Дата публікації: 2001
Видавництво: ПП "Ліра"
Бібліографічний опис: Оцінка залишкових кількостей пестицидів у харчових продуктах Закарпатської області / А. І. Палко, В. М. Жихарєв, І. Е. Качер та ін. // Науковий вісник Ужгородського університету. : серія: Медицина / редкол.: А.С.Головацький, В.Е.Віщак, К.С.Волков та ін.; відп. ред. В.І. Русин. – Ужгород : УжНУ, 2001. – Вип. 13. – С. 197-201. – Бібліогр.: с. 200 (11 назв). – Рез. англ.
Короткий огляд (реферат): The residual quantities of the pesticides (hexachlorane, DDT, НССН) into food products were evaluated during the period of 1998-1999. It has been etstimated that milk, chees, butter, froots and vegetables contain the recidual quantities of the pesticides. Only in few cases (р<О,05) the amounts of the chemicals were higher, than it is allowed bу hygienic legistation.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47986
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 13 – 2001



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.