Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/48002
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗаячковська, Галина-
dc.contributor.authorТягунова, Наталія-
dc.contributor.authorМашіка, Ганна Василівна-
dc.date.accessioned2023-02-22T18:42:45Z-
dc.date.available2023-02-22T18:42:45Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЗаячковська Г. А., Тягунова Н. М., Машіка Г. В.Використання стратегії блакитного океану у післявоєнному відновленні туристичноїта готельно-ресторанної сфер України .Інвестиції:практика та досвід.№ 4 (2023)uk
dc.identifier.issn2306-6814-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/48002-
dc.description.abstractЩоб ефективно функціонувати у післявоєнних умовах суб'єктам бізнесу туристичної та го- тельно-ресторанної сфер потрібно не орієнтуватися на запеклу боротьбу з конкурентами, а використовувати стратегії Блакитного Океану (за яких така конкуренція відсутня, однак наявні більші можливості зростати та отримувати прибуток). Відтак дослідження спрямоване на виз- начення особливостей використання стратегій Блакитного Океану у післявоєнному відновленні туристичної та готельно-ресторанної сфер України. Для досягнення мети дослідження автори орієнтувалися на методи системного аналізу, класифікації та комбінаторного аналізу (спрямо- ваного на розв'язання задач вибору стратегії розвитку бізнесу та формування елементів ство- рення цінності).uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherТОВ "ДКС Центр;Чорноморський національний університетімені Петра Могилиuk
dc.subjectтуризмuk
dc.subjectБлакитний океанuk
dc.subjectтуристична індустріяuk
dc.titleВИКОРИСТАННЯ СТРАТЕГІЇ БЛАКИТНОГО ОКЕАНУ У ПІСЛЯВОЄННОМУ ВІДНОВЛЕННІ ТУРИСТИЧНОЇ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СФЕР УКРАЇНИuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Inv+4-2023_St3.pdf2.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.