Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/48004
Title: Методичні рекомендації щодо написання та захисту курсових робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Туризм і рекреація /1015Travel, tourism and leisure» освітньо-професійної програми «Туризм»
Authors: Машіка, Ганна Василівна
Пригара, Ольга Василівна
Keywords: туризм і рекреація
Issue Date: 2023
Publisher: Ужгородський національний університет
Citation: Методичні рекомендації щодо написання та захисту курсових робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Туризм і рекреація /1015Travel, tourism and leisure» освітньо-професійної програми «Туризм» / Укладачі: Г.В.Машіка, О.В.Пригара. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2023. 36 с.
Series/Report no.: Туризм і рекреація;УДК 338.48:378.147 М 54(2023)
Abstract: Методичні рекомендації щодо виконання та захисту курсової роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Туризм і рекреація / 1015 Travel, tourism and leisure» розроблені на основі освітньо-професійної програми «Туризм» та підготовки здобувачів освітнього ступеня бакалавр розроблена відповідно до Стандарту вищої освіти України за спеціальністю 242Туризм галузі знань 24 Сфера обслуговування для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти затвердженого та введеного в дію наказом Міністерства освіти і науки України від 04.10.2018 р. No 1068 У методичних рекомендаціях наведені мета, завдання, основні етапи виконання курсової роботи, її структура, вимоги до оформлення роботи, критерії оцінювання та рекомендації щодо публічного захисту. Видання спрямоване на допомогу здобувачам вищої освіти в процесі написання та захисту науково-дослідної роботи.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/48004
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.