Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/48402
Назва: | ДЕЯКІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ ЕНТОМОАКАРОКОМПЛЕКСУ ЯБЛУНЕВОГО САДУ ЗАКАРПАТТЯ |
Автори: | Савіна, Олена Іванівна Глюдзик-Шемота, Маргарита Юріївна Салька, Олександр Юрійович |
Ключові слова: | сади зерняткової групи, зона Закарпаття, погодні умови, зміна клімату, шкідники. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Scientific Publishing Center «InterConf» |
Бібліографічний опис: | 2. Савіна О.І. Глюдзик-Шемота М.Ю. Салька О.Ю. «Деякі аспекти формування ентомоакарокомплексу яблуневого саду Закарпаття» Proceedings of the 1st International Scientific and Practical Conference «Modern Directions and Movements in Science» (October 6-8, 2022). Luxembourg, p. 153-162. |
Серія/номер: | ISBN 978-2-87996-927-5; |
Короткий огляд (реферат): | У статті розкрито детальний аналіз погодних складових та шкідливих організмів, що дасть можливість встановити стан ентомофауни садів та намітити подальші кроки зменшення їх шкодочинності. У результаті проведено детальний аналіз термічного режиму у низинній підзоні Закарпаття та виділено стабільно впливові місяці на розвиток шкодо чинних організмів. За останні 16 років проведено аналіз динаміки формування гідротермічного коефіцієнта та встановлено вплив його на ентомофауну саду з різним технологічним забезпеченням. Розглянуто структуру видового складу комах та виділено шкодочинні за останні роки досліджень. Наведено нішеве розміщення фітофагів у саду різного сортименту яблуні. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/48402 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри генетики, фізіології рослин та мікробіології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття Люксембург 2022.pdf | 6.51 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.