Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/48731
Назва: Вплив елементів технології вирощування перцю пряного на урожайність плодів і якість насіння
Автори: Денч, К.С.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Денч К. С. Вплив елементів технології вирощування перцю пряного на урожайність плодів і якість насіння // Матеріали 75 підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія». Том I (26 лютого 2021 р.) та Матеріали V міжнародної конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми біологічних та агроекологічних досліджень у Карпатському регіоні». Том II (24 червня 2021 р.). – Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2021. – С. 90.
Серія/номер: Матеріали 75 підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія»;
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/48731
Розташовується у зібраннях:Матеріали 75 підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія». Том I (26 лютого 2021 р.) та Матеріали V міжнародної конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми біологічних та агроекологічних досліджень у Карпатському регіоні». Том II (24 червня 2021 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
90-91.pdf402.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.