Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/48773
Title: Сучасна українська літературна мова. Морфологія
Authors: Венжинович, Наталія Федорівна
Пискач, Ольга Дмитрівна
Issue Date: 2022
Publisher: Ґражда
Citation: Венжинович Н. Ф., Пискач О. Д. Сучасна українська літературна мова. Морфологія : навчально-методичний посібник для студентів українського відділення філологічного факультету / рец. : А. М. Поповський, В.Ф. Баньоі, – Ужгород : Ґражда, 2022. – 176 с.
Abstract: Навчально-методичний посібник призначений для проведення практичних занять із морфології сучасної української літературної мови. У ньому подано вузлові теоретичні питання, завдання для самостійної роботи, різноманітні вправи, тести, а також детальні зразки морфологічного аналізу. Базова та допоміжна література є орієнтиром і для науково-дослідної роботи студентів. Посібник буде корисним не тільки для студентів, але й для вчителів-філологів і всіх тих, хто цікавиться проблемами морфології сучасної української літературної мови.
Description: Рекомендовано до друку на засіданні Редакційно-видавничої ради ДВНЗ «Ужгородський національний університет» (протокол № 3 від 10 травня 2022 р.). Рекомендовано до друку на засіданні Вченої ради ДВНЗ «Ужгородський національний університет» (протокол № 5 від 12 травня 2022 р.).
Type: Text
Publication type: Навчально-методичний посібник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/48773
ISBN: 978-966-176-101-7
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри української мови

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Венжинович Н., Пискач О. Морфологія.pdf2.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.