Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/48833
Title: Тестові завдання з гістології, цитології та ембріології для поточного та підсумкового контролю знань студентів за системою "Крок 1"
Authors: Кочмарь, Михайло Юрійович
Гецко, Олександр Іванович
Палапа, Василь Йосипович
Литвак, Юлія Володимирівна
Голош, Юлія Вікторівна
Keywords: гістологія, цитологія та ембріологія
Issue Date: 2022
Citation: Тестові завдання з гістології, цитології та ембріології для поточного та підсумкового контролю знань студентів за системою "Крок 1" / М. Ю. Качмарь, О. І. Гецко, В. Й. Палапа, Ю. В. Литвак, Ю. В. Голош. — Ужгород : Ліра, 2022. — 283 с.
Abstract: Однією з найважливіших ланок у системі підготовки студента-медика на курсі гістології, цитології та ембріології є аудиторна та позааудиторна самостійна робота. Студент повинен вивчити мікроскопічну та субмікроскопічну будову органів на гістологічних препаратах й електронних фотографіях здорового організму, що дасть можливість йому в майбутньому зрозуміти морфологічну основу патологічних процесів у хворому організмі. Тому в процесі підготовки студентів на курсі гістології необхідно розвивати в них клінічне мислення, необхідне для діагностики хвороб. Майбутньому лікарю необхідно виробляти вміння орієнтуватися в різних складних ситуаціях і приймати правильні рішення, тому дуже ефективним методом засвоїння матеріалу є розв‟язання ситуаційних задач. У пропонованій методичній розробці представлено 1126 тестових завдань і ситуаційних задач з усіх розділів гістології, цитології та ембріології: „Цитологія”, „Ембріологія”, „Загальна гістологія”, „Спеціальна гістологія”. Тести відповідають вимогам центрального методичного кабінету МОЗ України до тестів системи „Крок 1”, що дозволяє використовувати їх як для поточного контролю знань студентів на практичних заняттях, так і підсумкового контролю за модульно-кредитною системою, а також на комісійних та ліцензійних іспитах.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/48833
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри анатомії людини та гістології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ТЕСТИ КРОК 1 2022 р..pdf2.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.