Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49098
Title: Методика розв’язування задач. Молекулярна фізика і термодинаміка.
Authors: Горват, Андрій Андрійович
Височанський, Юліан Миронович
Issue Date: 2006
Publisher: Інформаційно-видавниче агенство "ІВА"
Citation: Горват А.А., Височанський Ю.М. Методика розв’язування задач. Молекулярна фізика і термодинаміка. Навчальний посібник / Ужгород, ІВА, 2006 – 183 с.
Abstract: У посібнику приведені короткі теоретичні відомості та якісні питання з відповідних розділів курсу „Молекулярна фізика і термодинаміка”, наведені приклади розв’язування задач з детальним аналізом їх фізичного змісту, а також задачі для аудиторної та самостійної роботи та приклади типових залікових контрольних робіт, які відповідають дисципліні "Загальна фізика" для фізичних факультетів університетів. Посібник може бути використаний при проведенні практичних занять та для самостійної роботи студентів з цього курсу. Для студентів, які навчаються за такими напрямами підготовки фахівців як "Фізика" та "Прикладна фізика", а також за деякими інженерними спеціальностями.
Description: У посібнику приведені короткі теоретичні відомості та якісні питання з відповідних розділів курсу „Молекулярна фізика і термодинаміка”, наведені приклади розв’язування задач з детальним аналізом їх фізичного змісту, а також задачі для аудиторної та самостійної роботи та приклади типових залікових контрольних робіт, які відповідають дисципліні "Загальна фізика" для фізичних факультетів університетів. Посібник може бути використаний при проведенні практичних занять та для самостійної роботи студентів з цього курсу. Для студентів, які навчаються за такими напрямами підготовки фахівців як "Фізика" та "Прикладна фізика", а також за деякими інженерними спеціальностями.
Type: Text
Publication type: Книга, підручник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49098
ISBN: 966-723175-5
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали кафедри фізики напівпровідників

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MF_ZADACHI_VSI.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.