Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49110
Title: Електричні вимірювання
Authors: Горват, Андрій Андрійович
Блецкан, Дмитро Іванович
Кабацій, Василь Михайлович
Issue Date: 2008
Citation: Блецкан Д.І., Горват А.А., Кабацій В.М. Електричні вимірювання: Підручник для студентів вищих навчальних закладів / За редакцією професора Д. І. Блецкана. – Ужгород.: ВАТ “Видавництво “Закарпаття”, 2008. – 400 с.; іл. – 202 ISBN 966-347-047-X
Abstract: Підручник складається з двох частин. Перша частина присвячена методам і засо- бам вимірювання електричних і магнітних величин, викладено відомості про кон- струкцію, схеми вмикання, застосування та похибки аналогових і цифрових вимірю- вальних приладів. В другій частині міститься опис 16 лабораторних робіт з розділу «Електрика і магнетизм» курсу загальної фізики. У кожній з них докладно подано основи теорії досліджуваних явищ, описано методику проведення експерименту, указано конкретні завдання, які необхідно виконати, і наведено контрольні питання для самопровірки. Завдання складені таким чином, щоб викладач міг варіювати їх підбір згідно з індивідуальними здібностями студента. Для студентів фізичних спеціальностей університетів та інженерно-технічних спеціальностей вузів, а також може бути використаний інженерними працівниками при підготовці лабораторних практикумів.
Description: Підручник складається з двох частин. Перша частина присвячена методам і засо- бам вимірювання електричних і магнітних величин, викладено відомості про кон- струкцію, схеми вмикання, застосування та похибки аналогових і цифрових вимірю- вальних приладів. В другій частині міститься опис 16 лабораторних робіт з розділу «Електрика і магнетизм» курсу загальної фізики. У кожній з них докладно подано основи теорії досліджуваних явищ, описано методику проведення експерименту, указано конкретні завдання, які необхідно виконати, і наведено контрольні питання для самопровірки. Завдання складені таким чином, щоб викладач міг варіювати їх підбір згідно з індивідуальними здібностями студента. Для студентів фізичних спеціальностей університетів та інженерно-технічних спеціальностей вузів, а також може бути використаний інженерними працівниками при підготовці лабораторних практикумів.
Type: Text
Publication type: Книга, підручник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49110
ISBN: 966-347-047-X
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали кафедри фізики напівпровідників

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЕлВим+Фізпр.pdf4.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.