Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49343
Title: Токсикологічна та судова хімія
Authors: Мільович, Степан Степанович
Стерчо, Іванна Петрівна
Issue Date: 2022
Citation: Токсикологічна та судова хімія : Методичні вказівки до виконання лабораторного практикуму для студентів медичного факультету, спеціальності «Фармація» / С. С. Мільович, І. П. Стерчо; рец. : І. Є. Барчій, Н. П. Голуб – Ужгород, 2023. – 96 с.
Abstract: Методичні вказівки до виконання лабораторного практикуму з курсу «Токсикологічна та судова хімія» для студентів медичного факультету, спеціальності «Фармація». В методичних вказівках міститься інформація щодо якісного виявлення та кількісного визначення деяких токсикантів у витяжках біологічного матеріалу та інших об`єктів. Роботи структуровані згідно класифікації токсикантів, яку прийнято використовувати у токсикологічній хімії та хіміко-токсикологічному аналізі (тобто за методом виділення (ізолювання) токсиканту з біологічного матеріалу. У методичних вказівках розглянуто всі види токсикантів. Методичні вказівки призначені для підвищення ефективності підготовки студентів до лабораторних занять з курсу «Токсикологічна та судова хімія» і розроблені згідно Робочої програми даної дисципліни. Методичні вказівки можуть бути використані студентами фармацевтами при вивченні курсів «Токсикологічна та судова хімія», «Фармацевтична хімія»; студентами хіміками при вивченні курсу «Експертиза наркотичних, отруйно-небезпечних та вибухових речовин».
Description: Рекомендовано до друку Кафедрою фізичної та колоїдної хімії. Протокол № 5 від 20.12.2022р Методичною комісією навчально-наукового інституту хімії та екології. Протокол №4 від 21.12.2022р. Вченою Радою навчально-наукового інституту хімії та екології. Протокол № 4 від 23.12.2022р.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49343
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фізичної та колоїдної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Токсикологічна та судова методичка.pdf1.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.