Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49385
Title: Робоча програма з дисципліни «Актуальні проблеми міжнародної юстиції»: для студентів ІV курсу денної та заочної форм навчання
Authors: Дербак, Володимир Іванович
Issue Date: 2022
Citation: Дербак В.І. Робоча програма з дисципліни «Актуальні проблеми міжнародної юстиції»: для студентів ІV курсу денної та заочної форм навчання. Ужгород, 2022. 10 с.
Abstract: Метою вивчення навчальної дисципліни ОК 33 «Актуальні проблеми міжнародної юстиції» є : - набуття теоретичних знань та практичних умінь і навичок міжнародного співробітництва у сфері міжнародної юстиції; - формування розуміння необхідності професійної співпраці з міжнародними інституціями зарубіжних держав з метою протидії транснаціональної злочинності; - усвідомлення необхідності служити громадському суспільству і державі, пам’ятаючи, що їх діяльність має публічний характер та спрямована на забезпечення громадського порядку на всій території держави. Мета даних електронних матеріалів полягає в тому, щоб надати студентам допомогу у формуванні теоретичних основ міжнародного права, засвоєння компетенцій/умінь, застосування отриманих знань з міжнародного права на практиці стосовно зовнішньої політики України та міжнародних відносин.
Type: Text
Publication type: Робоча програма
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49385
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри міжнародного права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РОБОЧА ПРОГРАМА_АПМЮ.pdf392.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.