Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49413
Title: Екологічний розвиток як складова соціально-економічного потенціалу регіону
Other Titles: Environmental development as part of social and economic potential of the region
Authors: Зарічна, Олена Володимирівна
Гаврилець, Олеся Василівна
Keywords: соціально-екологічний розвиток, регіон, просторовий розвиток, екологічний розвиток, екологічна складова регіону, екологічний маркетинг, екологоорієнтовані концепції
Issue Date: 2016
Publisher: Wyższej Szkoły Technicznej Katowice
Citation: Information aspects of socio-economic systems' development : Series of monographs Faculty of Architecture, Civil Engineering and Applied Arts. Monograph - 5.Katowice School of Technology/ – Katowice, 2016. – Р.104-111.
Abstract: В частині розділу колективної монографії досліджено соціально-економічний розвиток Закарпатської області з урахуванням екологічної складової. Зокрема, досліджено сутність екологічного розвитку та його роль в соціально-економічному потенціалі закарпатської області. Визначено екологічний маркетинг як засіб досягнення концепції розвитку області в напрямку екологізації.Здійснено оцінку екологічного стану за показниками викидів, наявністю в області інноваційно-активних підприємств та виробництва промислової продукції. На основі проведеного аналізу визначено заходи, які в поєднанні з державною політикою в сфері природокористування та соціально-економічного розвитку країни, які забезпечать ефективне впровадження та поширення засад еколого-економічного розвитку та принципів екологічного маркетингу в діяльності як регіональних так і національних підприємств.
Type: Text
Publication type: Монографія
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49413
ISBN: 978-83-942093-3-9
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 Monograph_Katowice_1.pdf8.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.