Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49632
Title: Вступ до мовознавства
Authors: Миголинець, Ольга Федорівна
Баньоі, Вероніка Федорівна
Issue Date: 2022
Publisher: ФОП Роман О.І.
Citation: Вступ до мовознавства : навчально-методичний посібник для проведення тестового тематичного контролю для студентів 1 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 014 «Середня освіта», спеціалізації «Українська мова та література», освітніх програм «Українська мова і література. Зарубіжна література», «Українська мова і література. Англійська мова і література» / уклад. : О.Ф. Миголинець, В.Ф. Баньоі; рец. : О. Тимко-Дітко, О. Пискач; від. за вип. : Н. Ф. Венжинович – Ужгород : ФОП Роман О.І., 2022. – 92 c.
Abstract: Навчально-методичний посібник призначений для самостійної роботи студентів 1 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 014 «Середня освіта», спеціалізації «Українська мова та література», освітніх програм «Українська мова і література. Зарубіжна література», «Українська мова і література. Англійська мова і література» відповідно до навчального плану. Мета видання – допомогти студентам здобути навички практичного застосування теоретичних знань.
Description: Рекомендовано до друку Вченою радою філологічного факультету Ужгородського національного університету, протокол № 1 від 16 вересня 2022 року
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49632
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри української мови

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ВСТУП ДО МОВОЗН_МЕТОД.pdf618.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.