Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49687
Title: Кримінальний проступок: рішення Європейського суду з прав людини проти України (частина 2)
Authors: Черниченко, Ірина Василівна
Keywords: кримінальний проступок, кримінальне правопорушення, злочин, Європейський суду з прав людини, Конвенція про захист прав людини і основоположних свобод
Issue Date: 2018
Publisher: ТОВ «РІК-У»
Citation: Черниченко І. В. Кримінальний проступок: рішення Європейського суду з прав людини проти України (частина 2). Закарпатські правові читання: матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції (м. Ужгород, 19-21 квітня 2018 року) / за заг. ред. Я. В. Лазура, О. Я. Рогача, М. В. Менджул. Ужгород: РІК-У, 2018. Т. 2. С. 306-313.
Abstract: Розглянуто питання розроблення та реалізації ефективного механізму впровадження в національне законодавство інституту кримінальних проступків, співвідношення зі злочином та іншими правопорушеннями. Проаналізовано законопроекти про кримінальні проступки та визначено критерії віднесення тих чи інших діянь до кримінальних проступків. Здійснено аналіз практики Європейського суду з прав людини, а саме рішень проти України, в яких поняття «кримінальне обвинувачення» та «обвинувачений у вчиненні кримінального правопорушення» вживаються у ст. 6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод 1950 р. в автономному значенні.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49687
ISBN: 978-617-7404-86-5
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри кримінального права та процесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.