Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49775
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБугай, Х.Я.-
dc.date.accessioned2023-03-26T17:35:13Z-
dc.date.available2023-03-26T17:35:13Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБугай Х. Я. Санітарна якість та безпека м’ясопродуктів, що реалізуються на ринках / Х. Я. Бугай // Матеріали 73 підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія». Том I (23 травня 2019 р.) та Матеріали III міжнародної конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми біологічних та агроекологічних досліджень у Карпатському регіоні». Том II (23 травня 2019 р.). – Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2019. – С. 106–107.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49775-
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали 73 підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія». Том I (23 травня 2019 р.);-
dc.titleСанітарна якість та безпека м’ясопродуктів, що реалізуються на ринкахuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Appears in Collections:Матеріали 73 підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія». Том I (23 травня 2019 р.) та Матеріали III міжнародної конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми біологічних та агроекологічних досліджень у Карпатському регіоні». Том II (23 травня 2019 р.) – Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2019.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
106-107.pdf427.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.