Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49775
Название: Санітарна якість та безпека м’ясопродуктів, що реалізуються на ринках
Авторы: Бугай, Х.Я.
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Бугай Х. Я. Санітарна якість та безпека м’ясопродуктів, що реалізуються на ринках / Х. Я. Бугай // Матеріали 73 підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія». Том I (23 травня 2019 р.) та Матеріали III міжнародної конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми біологічних та агроекологічних досліджень у Карпатському регіоні». Том II (23 травня 2019 р.). – Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2019. – С. 106–107.
Серия/номер: Матеріали 73 підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія». Том I (23 травня 2019 р.);
Тип: Text
Тип публикации: Тези до статті
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49775
Располагается в коллекциях:Матеріали 73 підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія». Том I (23 травня 2019 р.) та Матеріали III міжнародної конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми біологічних та агроекологічних досліджень у Карпатському регіоні». Том II (23 травня 2019 р.) – Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2019.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
106-107.pdf427.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.