Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49831
Название: Гігієна
Авторы: Мальцева, Ольга Борисівна
Ляховець Лариса Олексіївна
Ключевые слова: гігієна, особиста гігієна, гігієна харчування
Дата публикации: 2022
Издательство: ТОВ Прінтлайн
Библиографическое описание: Мальцева О.Б., Ляховець Л.О. Гігієна Методична розробка для самостійної роботи студентів вищих навчальних закладів, частина 1 - Ужгород, 2022. – 48 С.
Краткий осмотр (реферат): Пропоновані контрольні питання, тестові завдання з курсу «Гігієна» для студентів факультету здоров’я та фізичного виховання складені у відповідності до навчальної програми з даної дисципліни, в якій передбачений цикл практичних занять. Вони охоплюють усі розділи навчальної програми, і є основою для формування варіантів тестових завдань модульного контролю (особиста гігієна, гігієна харчування), оцінки успішності студентів за кредитно - модульною системою навчання.
Описание: 1. Особиста гігієна, основні елементи особистої гігієни. Гігієна фізичного виховання та спорту як наука, загальне поняття 2. Гігієнічне та санітарне забезпечення в навчальних, лікувальних, оздоровчих закладах. Гігієнічні вимоги до внутрішньо будинкового обладнання. Гігієнічні вимоги до обладнання робочого місця, меблів 3. Гігієнічні вимоги до харчування. Фізіолого-гігієнічні основи харчування. Харчовий статус людини, методи оцінки 4. Гігієнічні вимоги до харчування. Гігієнічна оцінка складових харчових продуктів. Енергетична цінність (калорійність раціону, розрахунок енерговитрат людини та її енергопотреб у харчових речовинах 5. Правила здорового харчування. Харчовий статус людини, залежність від виду фізичних навантажень: калорійність раціону, розрахунок енерговитрат людини та її енергопотреб у харчових речовинах 6. Екологічно зумовлені захворювання. Чинники середовища та іх вплив на стан здоров’я населення.Санітарно-гігієнічні методи боротьби та профілактики 7. Загартування, загартованість, загальне поняття, значення для збереження здоров’я людини. Санітарно-гігієнічні методи, методи профілактики в умовах загрози виникнення інфекційних захворювань 8. Ключ тестового контролю 9. Список використаних джерел
Тип: Text
Тип публикации: Методичні рекомендації
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49831
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри основ медицини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2022 -МЕТОД РОЗР Ч 2 до ПР.doc301 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.