Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49831
Название: | Гігієна |
Авторы: | Мальцева, Ольга Борисівна Ляховець Лариса Олексіївна |
Ключевые слова: | гігієна, особиста гігієна, гігієна харчування |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | ТОВ Прінтлайн |
Библиографическое описание: | Мальцева О.Б., Ляховець Л.О. Гігієна Методична розробка для самостійної роботи студентів вищих навчальних закладів, частина 1 - Ужгород, 2022. – 48 С. |
Краткий осмотр (реферат): | Пропоновані контрольні питання, тестові завдання з курсу «Гігієна» для студентів факультету здоров’я та фізичного виховання складені у відповідності до навчальної програми з даної дисципліни, в якій передбачений цикл практичних занять. Вони охоплюють усі розділи навчальної програми, і є основою для формування варіантів тестових завдань модульного контролю (особиста гігієна, гігієна харчування), оцінки успішності студентів за кредитно - модульною системою навчання. |
Описание: | 1. Особиста гігієна, основні елементи особистої гігієни. Гігієна фізичного виховання та спорту як наука, загальне поняття 2. Гігієнічне та санітарне забезпечення в навчальних, лікувальних, оздоровчих закладах. Гігієнічні вимоги до внутрішньо будинкового обладнання. Гігієнічні вимоги до обладнання робочого місця, меблів 3. Гігієнічні вимоги до харчування. Фізіолого-гігієнічні основи харчування. Харчовий статус людини, методи оцінки 4. Гігієнічні вимоги до харчування. Гігієнічна оцінка складових харчових продуктів. Енергетична цінність (калорійність раціону, розрахунок енерговитрат людини та її енергопотреб у харчових речовинах 5. Правила здорового харчування. Харчовий статус людини, залежність від виду фізичних навантажень: калорійність раціону, розрахунок енерговитрат людини та її енергопотреб у харчових речовинах 6. Екологічно зумовлені захворювання. Чинники середовища та іх вплив на стан здоров’я населення.Санітарно-гігієнічні методи боротьби та профілактики 7. Загартування, загартованість, загальне поняття, значення для збереження здоров’я людини. Санітарно-гігієнічні методи, методи профілактики в умовах загрози виникнення інфекційних захворювань 8. Ключ тестового контролю 9. Список використаних джерел |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Методичні рекомендації |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49831 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри основ медицини |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2022 -МЕТОД РОЗР Ч 2 до ПР.doc | 301 kB | Microsoft Word | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.