Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49859
Title: Організація масових спортивних заходів і показових виступів
Other Titles: Organization of mass sports events and sports performances
Authors: Товт, Валерій Адальбертович
Семаль, Наталія Володимирівна
Сивохоп, Едуард Миколайович
Keywords: Організація масових спортивних заходів і показових виступів, Спортивні заходи, показові виступи, організація, форми, методи
Issue Date: 2023
Publisher: ДВНЗ "Ужгородський національний університет"
Citation: Організація масових спортивних заходів і показових виступів: навч. посіб./ укладачі В.А. Товт, Н.В. Семаль, Е.М. Сивохоп – Ужгород: ТОВ «РІК-У», 2023. - 142 с.
Abstract: Навчальний посібник «Організація масових спортивних заходів і показових виступів» призначений для підготовки здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Фізична культура і спорт», за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт. Посібник включає в себе лекційний курс з дисципліни «Організація масових спортивних заходів і показових виступів». Його складено у відповідності до освітньо-професійної програми з підготовки фахівців за вказаною спеціальністю та освітнім ступенем «магістр». В посібнику надаються теоретичні та практичні основи сучасних технологій організація масових спортивних заходів і показових виступів. Інформація в цьому посібнику може бути корисною як для підготовки магістрів фізичної культури і спорту, так і для науково-педагогічних працівників ЗВО.
Description: В навчальному посібнику містяться важливі для здобувачів вищої освіти знання з основ організації масових спортивних заходів і показових виступів. В доступній формі даються роз’яснення основних принципів організації та представлена характеристика провідних видів масових спортивних заходів, розкрито основи їх організації, проведено аналіз сучасних технологій проведення, показано особливості планування та методи підготовки організаційно-планової документації, вимоги до організації суддівства і обслуговування, масових спортивних заходів. Особливу увагу приділено технологіям організації показових виступів у процесі проведення масових спортивних заходів.
Type: Text
Publication type: Книга, підручник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49859
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фізичного виховання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ОМСЗ ПВ - 12 с..pdf550.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.