Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49925
Title: Тридцять років на службі історії: У трьох томах. Т. 3: Бібліографічний покажчик доктора історичних наук, професора Миколи Вегеша
Authors: Чаварга, Анна Петрівна
Keywords: Микола Вегеш, історія України, біографія, бібліографія
Issue Date: 2023
Publisher: Ужгород: Ужгородський національний університет. Електронний варіант
Citation: Тридцять років на службі історії: У трьох томах. Т. 3: Бібліографічний покажчик доктора історичних наук, професора Миколи Вегеша / Укладач Анна Чаварга. Ужгород, 2023. 432 с.
Abstract: Пропонований широкому читацькому загалу бібіографічний покажчик доктора історичних наук, професора Миколи Вегеша включає в себе наступні розділи: Окремі видання. Авторські та колективні монографії, науково-популярні книги, автореферати дисертацій; підручники, посібники, навчально-методичні видання; статті, розділи в колективних монографіях, рецензії, еклопедичні гасла; газетні публікації; публікації на електронних ресурсах; редагування, рецензування та упорядкування наукових видань; цитування наукових праць і література про Миколу Вегеша; участь у наукових конференціях (1991–2022); керівництво кандидатскими і докторськими дисертаціями (1996–2022); бібліографічні покажчики. Загалом бібліографічний покажчик праць Миколи Вегеша та література про нього містить 4423 найменувань літератури станом на 31 грудня 2022 року. Видання розраховане на широкий читацький загал.
Description: Пропонований широкому читацькому загалу бібіографічний покажчик «Професор Микола Вегеш» включає в себе наступні розділи: Окремі видання. Авторські та колективні монографії, науково-популярні книги, автореферати дисертацій (101 позиція літератури); Окремі видання. Підручники, посібники, навчально-методичні видання (71 найменування); Статті, розділи в колективних монографіях, рецензії, еклопедичні гасла (914); Газетні публікації (674); Публікації на електронних ресурсах (122); Редагування, рецензування та упорядкування наукових видань (317); Цитування наукових праць і література про Миколу Вегеша (2061); Участь у наукових конференціях (1991–2021) (134); Керівництво кандидатскими і докторськими дисертаціями (1996–2019) (20); Бібліографічні покажчики (9). Загалом бібліографічний покажчик праць Миколи Вегеша та література про нього містить 4423 найменування літератури станом на 31 грудня 2022 р.
Type: Text
Publication type: Книга, підручник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49925
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тридцять років на службі історії. Том 3 .pdf4.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.