Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50001
Title: Кримінально-процесуальна форма як засіб розв’язання завдань кримінального судочинства
Authors: Черниченко, Ірина Василівна
Keywords: Кримінально-процесуальний кодекс України, кримінальне судочинство, розкриття злочину, охорона прав та законних інтересів фізичних і юридичних осіб, кримінально-процесуальна форма, процесуальна форма
Issue Date: 2012
Publisher: ГО «Асоціація аспірантів-юристів»
Citation: Боднар І. В. Кримінально-процесуальна форма як засіб розв’язання завдань кримінального судочинства. Актуальні питання правової реформи та розбудови громадянського суспільства в Україні: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 02-03 лютого 2012 року). Харків: ГО «Асоціація аспірантів-юристів», 2012. Т. 2. С. 65-66.
Abstract: Проаналізовано завдання кримінального судочинства, а саме: охорона прав та законних інтересів фізичних і юридичних осіб, які беруть в ньому участь, а також швидке і повне розкриття злочинів, викриття винних та забезпечення правильного застосування Закону з тим, щоб кожний, хто вчинив злочин, був притягнутий до відповідальності і жоден невинний не був покараний. Обґрунтовано, що найважливішою процесуальною гарантією правильного вирішення кримінальних справ, їх успішного розслідування та судового розгляду, а також гарантією прав особи в кримінальному процесі є кримінально-процесуальна форма. З огляду на це, законодавець встановлює порядок провадження у справі, структуру процесу, його побудову в цілому, принципи, що лежать в його основі і порядок кожної стадії у відповідності з поставленими завданнями, змістом і характером слідчої та судової діяльності.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50001
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри кримінального права та процесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.