Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50004
Title: Навчально-методичний комплекс дисципліни «Усний переклад і його функції» для здобувачів вищої освіти галузі знань 03 Гуманітарні науки спеціальності 035.04 Філологія предметної спеціальності (спеціалізації) (за наявності) 035.04 Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно) освітньої програми Англійська мова та література. Переклад.
Authors: Онищак, Галина Василівна
Keywords: навчально-методичний комплекс, англійська мова
Issue Date: 2023
Publisher: ДВНЗ "УЖГОРОДСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ"
Citation: Онищак Г.В. Навчально-методичний комплекс дисципліни «Усний переклад і його функції» для здобувачів вищої освіти галузі знань 03 Гуманітарні науки спеціальності 035.04 Філологія предметної спеціальності (спеціалізації) (за наявності) 035.04 Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно) освітньої програми Англійська мова та література. Переклад. Ужгород : УжНУ, 2023. 21 с. [Електронне видання]
Abstract: Курс «Усний переклад і його функції» складається з курсу лекцій та практичних занять, під час яких студенти вчаться анотувати, реферувати, перекладати інформацію з іноземної мови на рідну, вживати дискусійні навички, використовувати поширений словниковий запас, вживати засвоєний матеріал в ході підготовки до перекладу інформації з рідної мови на іноземну та навпаки.
Description: Метою курсу «Усний переклад і його функції» є теоретична підготовка та практичне закріплення навичок і умінь, необхідних для перекладу усних повідомлень різноманітної тематики з англійської та на англійську мову, подальше удосконалення вмінь та навичок практичного володіння англійською мовою в усній формі, подальшим розширенням словникового запасу різної тематики, удосконалення перекладацьких умінь.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50004
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри англійської філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Усний переклад НМК 2023.doc280.5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.