Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50005
Title: Методичні рекомендації щодо організації та проведення навчальної практики (керованого спостереження за психолого-педагогічною роботою вчителя іноземної мови) для студентів 2 курсу спеціальності 014 «Середня освіта. Англійська мова і література» ОС «Бакалавр»
Authors: Онищак, Галина Василівна
Попович, Ірина Евгеніївна
Keywords: Методичні рекомендації, навчальної практика
Issue Date: 2023
Publisher: ДВНЗ "УЖГОРОДСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ"
Citation: Методичні рекомендації щодо організації та проведення навчальної практики (керованого спостереження за психолого-педагогічною роботою вчителя іноземної мови) для студентів 2 курсу спеціальності 014 «Середня освіта. Англійська мова і література» ОС «Бакалавр» / Укладачі: Онищак Г.В., Попович І.Є. Ужгород : УжНУ, 2023. 33 с. [Електронне видання]
Abstract: Методичні рекомендації спрямовані на надання студентам допомоги в організації та проведенні навчальної практики, формування практичних умінь та навичок у здійсненні навчально-виховного процесу з учнями загальноосвітньої школи. Методичні рекомендації рекомендовано для роботи студентів 2 курсу денної форми навчання спеціальності 014 «Середня освіта. Англійська мова і література» освітнього ступеня «Бакалавр».
Description: Методичні вказівки щодо організації та проведення навчальної практики (керованого спостереження за психолого-педагогічною роботою вчителя іноземної мови) складено на основі ОПП та робочої навчальної програми курсу «Навчальна практика (кероване спостереження за психолого-педагогічною роботою вчителя іноземної мови)» для здобувачів вищої освіти галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 014.02 Середня освіта. Англійська мова і література, предметної спеціальності (спеціалізації) (за наявності) 014.02 Середня освіта. Англійська мова і література.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50005
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри англійської філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні рекомендації_Онищак Г.В., Попович І.Є.pdfМетодичні рекомендації_Онищак Г.В., Попович І.Є.pdf431.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.