Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50124
Title: Теорграматика англійської мови (друга іноземна мова)
Authors: Глюдзик, Юлія Вікторівна
Голик, Сніжана Василівна
Keywords: синтаксис, граматичні особливості, теоретична граматика, морфологія
Issue Date: 2012
Citation: 12. Голик С.В., Іваненко Ю.В. Теорграматика англійської мови (друга іноземна мова): навчально-методичні розробки для студентів факультету романо-германської філології / С.В. Голик, Ю.В. Іваненко. – Ужгород, 2012. – 45 с.
Abstract: Курс теоретичної граматики англійської мови як другої іноземної розрахований на студентів першого курсу німецького та французького відділень та посідає провідне місце в системі професійної підготовки майбутнього вчителя іноземної мови. Курс теоретичної граматики розширює уявлення про співвідношення явищ мови і мовлення, про мову як єдність взаємозв’язаних рівнів - фонологічного, граматичного та лексичного, про системність граматичних одиниць та явищ, закономірності морфологічних та синтаксичних явищ в англійській мові. Цим закладаються основи для опанування наступних теоретичних курсів з лексикології, фонетики та стилістики ДІМ, а також практичного курсу англійської мови.
Description: Курс теоретичної граматики англійської мови як другої іноземної розрахований на студентів першого курсу німецького та французького відділень та посідає провідне місце в системі професійної підготовки майбутнього вчителя іноземної мови. Курс теоретичної граматики розширює уявлення про співвідношення явищ мови і мовлення, про мову як єдність взаємозв’язаних рівнів - фонологічного, граматичного та лексичного, про системність граматичних одиниць та явищ, закономірності морфологічних та синтаксичних явищ в англійській мові. Цим закладаються основи для опанування наступних теоретичних курсів з лексикології, фонетики та стилістики ДІМ, а також практичного курсу англійської мови.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50124
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри англійської філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12.pdf617.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.