Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50540
Название: | Сучасні акценти підвищення кваліфікації педагога в інформаційному суспільстві |
Авторы: | Палько, Тетяна Василівна |
Ключевые слова: | інформаційно-цифрова компетентність; інформаційне суспільство; підвищення кваліфікації |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Вид-во Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова |
Библиографическое описание: | Палько Т.В. Сучасні акценти підвищення кваліфікації педагога в інформаційному суспільстві //АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ В ІНФОРМАЦІЙНОМУ СУСПІЛЬСТВІ : збірник матеріалів конференції / за заг. ред. проф. В. П. Сергієнка, В. М. Слабка. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2020. Стор. 273-275 |
Краткий осмотр (реферат): | Останні десятиліття наше суспільство часто називають “інформаційним суспільством”, зумовленим корінними перетвореннями: економічними, науковими, соціальними, психологічними, філософськими, культурними, етичними, педагогічними. Ключовою проблемою є розширення сфери інтелектуальної праці і виникнення нових методів розумової діяльності, які в корені відрізняються від традиційних форм підготовки. Які ж інновації відбуваються нині в освітній сфері, що позначаються на професійному розвитку вчителя, який є носієм цього процесу, врощуючи наукові зерна своїм вихованцям... Чи готовий він до таких змін? |
Описание: | https://drive.google.com/file/d/13WJZ2eJuIB93lyo7TOi3r436trbRnOkA/view |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Тези до статті |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50540 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри наук про здоров’я |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
СУЧАСНІ АКЦЕНТИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕДАГОГА Zbirnuk_NPU_NNINO.pdf | 5.58 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.