Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50541
Title: | Курсова робота з психодіагностики у системі професійної підготовки психолога за освітньою програмою «Клінічна психологія» : методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 053 «Психологія» |
Authors: | Палько, Тетяна Василівна Яцина, Олена Федорівна |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | ДВНЗ «УжНУ» |
Citation: | Курсова робота з психодіагностики у системі професійної підготовки психолога за освітньою програмою «Клінічна психологія» : методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 053 «Психологія» // Авт-уклад. О. Ф. Яцина, Т. В. Палько. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2022. 36 с. |
Abstract: | Методичні рекомендації щодо створення курсової роботи з психодіагностики у системі професійної підготовки психолога ступеня «бакалавр» за освітньою програмою «Клінічна психологія» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 053 «Психологія» містять: передмову з програмними компетентностями, структурні елементи науково-дослідницької курсової роботи студента, вимоги до оформлення курсової роботи, бібліографії, захист курсової роботи, літературу та додатки. |
Description: | Затверджено на засіданні кафедри наук про здоров’я (протокол № 5 від 09.12.2022 р.) Рекомендовано до друку науково-методичною комісією факультету здоров’я та фізичного виховання ДВНЗ «Ужгородський національний університет» (протокол № 4 від 19.12.2022 р.) |
Type: | Text |
Publication type: | Методичні рекомендації |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50541 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри наук про здоров’я |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МЕТОД реком до курсової з психодіагностики 2022 верстка.pdf | 517.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.