Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50541
Title: Курсова робота з психодіагностики у системі професійної підготовки психолога за освітньою програмою «Клінічна психологія» : методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 053 «Психологія»
Authors: Палько, Тетяна Василівна
Яцина, Олена Федорівна
Issue Date: 2022
Publisher: ДВНЗ «УжНУ»
Citation: Курсова робота з психодіагностики у системі професійної підготовки психолога за освітньою програмою «Клінічна психологія» : методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 053 «Психологія» // Авт-уклад. О. Ф. Яцина, Т. В. Палько. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2022. 36 с.
Abstract: Методичні рекомендації щодо створення курсової роботи з психодіагностики у системі професійної підготовки психолога ступеня «бакалавр» за освітньою програмою «Клінічна психологія» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 053 «Психологія» містять: передмову з програмними компетентностями, структурні елементи науково-дослідницької курсової роботи студента, вимоги до оформлення курсової роботи, бібліографії, захист курсової роботи, літературу та додатки.
Description: Затверджено на засіданні кафедри наук про здоров’я (протокол № 5 від 09.12.2022 р.) Рекомендовано до друку науково-методичною комісією факультету здоров’я та фізичного виховання ДВНЗ «Ужгородський національний університет» (протокол № 4 від 19.12.2022 р.)
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50541
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.