Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50613
Title: Наукова робота студентів факультету суспільних наук: організація, виконання, оцінювання / Видання друге, доповнене і змінене
Authors: Вегеш, Микола Миколайович
Зан, Михайло Петрович
Остапець, Юрій Олександрович
Токар, Маріан Юрійович
Keywords: Наука, наукова робота, політологія, суспільні науки
Issue Date: 2009
Publisher: Ужгород: Видавництво УжНУ "Говерла"
Citation: Вегеш М., Зан М., Остапець Ю., Токар М. Наукова робота студентів факультету суспільних наук: організація, виконання, оцінювання / Видання друге, доповнене і змінене. Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2009. 96 с.
Abstract: У методичному посібнику відображено основні етапи організації, виконання та оцінювання наукової роботи студентів факультету суспільних наук УжНУ. Упорядники подають правила та рекомендації написання наукової роботи, умови підготовки наукового дослідження та процедуру захисту курсових, кваліфікаційних, дипломних та магістерських робіт. Посібник знайомить студентів з правилами написання та оформлення наукових публікацій. У виданні подається перелік орієнтовних тем усіх видів студентських наукових робіт за відповідними тематичними напрямами, які досліджуються на кафедрах політології та соціальної роботи УжНУ. Основний зміст роботи доповнюють додатки. Видання адресоване студентам та викладачам суспільно-політичних дисциплін вищих навчальних закладів.
Description: Із змісту: Тимчасове положення; Правила та рекомендації до написання наукової роботи; Структура, обсяг, оформлення кваліфікаційних робіт; Вибір теми дослідження та добір літератури; Вступ до роботи та його композиція; Написання тексту роботи та оформлення висновків; Підготовка до захисту та захист курсових (кваліфікаційних, дипломних) робіт; Наукова публікація: поняття, функції; Тематика наукових робіт студентів факультету суспільних наук; Додатки; Про факультет.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50613
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20230412_083123.jpg2.81 MBJPEGView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.