Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50660
Title: Організація ортодонтичної допомоги. Головні епідеміологічні та статистичні показники. Диспансеризація в ортодонтії. Морфологічна і функціональна характеристика фізіологічного прикусу у різні вікові періоди
Authors: Іваськевич, Вікторія Зіновіївна
Жеро, Наталія Іванівна
Мошак, Юліанна Валеріївна
Issue Date: 2022
Citation: Організація ортодонтичної допомоги. Головні епідеміологічні та статистичні показники. Диспансеризація в ортодонтії. Морфологічна і функціональна характеристика фізіологічного прикусу у різні вікові періоди : методичні рекомендації до організації та проведення та проведення практичного заняття лікарів-інтернів. / уклад. В. З. Іваськевич, Н. І. Жеро, Ю. В. Мошак. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2022. 29 с.
Abstract: У навчально-методичному виданні представлені рекомендації до організації та проведення практичного заняття на тему «Організація ортодонтичної допомоги. Головні епідеміологічні та статистичні показники. Диспансеризація в ортодонтії. Морфологічна і функціональна характеристика фізіологічного прикусу у різні вікові періоди». Рекомендовано для стоматологів та інтернів галузі знань 22 Охорона здоров’я, спеціальності, 221 Стоматологія.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50660
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри стоматології дитячого віку

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ОРГАНІЗАЦІЯ ОРТОДОНТИЧНОЇ ДОПОМОГИ.pdf846.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.