Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50837
Title: ENGLISH FOR MEDICAL PURPOSES: INTERACTIVE ACTIVITIES FOR MEDICAL STUDENTS (Developing Productive Skills)
Other Titles: АНГЛІЙСЬКА МОВА ДЛЯ МЕДИЧНИХ ЦІЛЕЙ: ІНТЕРАКТИВНІ ВПРАВИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ-МЕДИКІВ (розвиток продуктивних навичок)
Authors: Надь Катерина, Надь Катерина Олександрівна
Keywords: interactive activities, interaction, English for Medical Purposes, foreign medical students
Issue Date: Dec-2022
Publisher: Ужгород : Поліграфічний центр “Ліра”
Citation: Англійська мова для медичних цілей: Інтерактивні завдання для студентів-медиків (розвиток продуктивних навичок) : навчально-методичні рекомендації з дисципліни “Елективний курс з іноземної мови (англійська) для медичних цілей” для англомовних іноземних студентів медичних спеціальностей ЗВО / Автор. : К. О. Надь. – Ужгород : Поліграфічний центр “Ліра” , 2022. – 76 с.
Series/Report no.: УДК 811.111(076): 61-087.57 Н17;
Description: Навчально-методичні рекомендації “Англійська мова для медичних цілей: Інтерактивні завдання для студентів-медиків (розвиток продуктивних навичок)” містить інтерактивні завдання до 11 тем професійного характеру. Кожне завдання складається з робочого плану, адаптованого до організації і виконання вправи під час звичайної та дистанційної форм навчання, безпосередньо інтерактивного завдання (настільна гра, картки для рольової гри, картки для роботи в парах тощо), відповідей до розроблених завдань. Пропоноване видання рекомендовано для іноземних студентів медичних спеціальностей ЗВО, які здобувають освіту англійською мовою. Навчально-методичні рекомендації призначені для аудиторної роботи іноземних студентів-медиків під час практичних занять.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50837
ISBN: 978-617-596-356-2
Appears in Collections:Методичні рекомендації кафедри громадського здоров'я та гуманітарних дисциплін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
EMP Interactive Activities Nad K.O..pdfНавчально-методичні рекомендації “Англійська мова для медичних цілей: Інтерактивні завдання для студентів-медиків (розвиток продуктивних навичок)” містить інтерактивні завдання до 11 тем професійного характеру. Кожне завдання складається з робочого плану, адаптованого до організації і виконання вправи під час звичайної та дистанційної форм навчання, безпосередньо інтерактивного завдання (настільна гра, картки для рольової гри, картки для роботи в парах тощо), відповідей до розроблених завдань. Пропоноване видання рекомендовано для іноземних студентів медичних спеціальностей ЗВО, які здобувають освіту англійською мовою. Навчально-методичні рекомендації призначені для аудиторної роботи іноземних студентів-медиків під час практичних занять.4.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.