Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50964
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельничук, Ф.С.-
dc.contributor.authorВоєводін, В.В.-
dc.contributor.authorДемчинська, Мирослава Іванівна-
dc.contributor.authorКарбованець, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorМиколайович, Н.О.-
dc.date.accessioned2023-04-26T18:50:05Z-
dc.date.available2023-04-26T18:50:05Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКарбованець о. І. Біологічні особливості стійкості сортів картоплі проти збудників бактеріозів / Ф.С. Мельничук, В.В. Воєводін, М.І. Демчинська, О.І. Карбованець, Н.О. Миколайович // Карантин і захист рослин. – Київ: ГАММА-ПРИНТ, 2014. – Вип. 6.– С.14–16.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50964-
dc.description.abstractПроаналізовано сортову стійкість картоплі проти збудників мокрої, кільцевої та бурої гнилей. Стійкими проти збудників бактеріозів картоплі виявились сорти Санте, Половецька, Белароза та Розара. Нестійкі проти збудника бурої та кільцевої гнилей сорти Розалінда, Фантазія, а проти Pect. carotovorum — сорт Наташа. Встановлено, що антагоністична активність виділених з рослин картоплі штамів роду Pseudomonas була різною. Найбільш чутливими до дії антагоністів виявились штами Pect. carotovorum subsp. carotovorum та Clavibacter michiganensis subsp. sepe- donicus. Менше досліджувані штами інгібували ріст Ralstonia solanacearum.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesКарантин і захист рослин;-
dc.subjectкартопляuk
dc.subjectзбудники бактеріозівuk
dc.subjectсортuk
dc.subjectстійкістьuk
dc.subjectантагонізмuk
dc.titleБіологічні особливості стійкості сортів картоплі проти збудників бактеріозівuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри мікробіології, вірусології та імунології з курсом інфекційних хвороб

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14-16.pdf1.38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Зміст___.pdf4.31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.