Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/51293
Title: ПРАКТИКУМ З АНАЛІТИЧНОГО ЧИТАННЯ (для студентів 2 курсу денного та 3 курсу заочного відділення спеціальності 035.041 «Філологія (германські мови та літератури (переклад включно))»)
Authors: Петій, Наталія Вікторівна
Онищак, Галина Василівна
Пантелеймонова, Леся Іванівна
Keywords: аналітичне читання, англійська мова
Issue Date: 2021
Publisher: РіК-У
Citation: Петій Н.В., Онищак Г.В., Пантелеймонова Л.І. Практикум з аналітичного читання (для студентів 2 курсу денного та 3 курсу заочного відділення спеціальності 035.041 «Філологія (германські мови та літератури (переклад включно))»): навчальний посібник (англ. мовою). Ужгород: РіК-У, 2021. 117 c.
Abstract: Навчальний посібник призначений для використання студентами 2 курсу денного та 3 курсу заочного відділення спеціальності 035.041 «Філологія (германські мови та літератури (переклад включно))» факультету іноземних мов. Мета посібника – удосконалення лексичних навичок, якими повинні володіти студенти в межах вивчення аспекту аналітичного читання та підготовка до державного іспиту на здобуття кваліфікації бакалавра. Посібник також буде корисним студентам інших курсів денного та заочного відділень, абітурієнтам, викладачам та усім, хто намагається покращити своє знання англійської мови.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/51293
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри англійської філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ANALYTICAL READING (textbook).docx339.03 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.