Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/51294
Title: Україна крізь призму європейської хартії прав пацієнтів: результати виконання в Україні другого етапу європейських досліджень на відповідність стандартам ЄС з прав пацієнтів
Authors: Слабкий, Геннадій Олексійович
Глуховський, Віктор Васильович
Ангелов, Олександр Васильович
Білоконь, Леонід Прокопович
Keywords: права пацієнтів, Україна, Європейська хартія
Issue Date: 2012
Publisher: Лікарська асоціація Миколаївського регіону
Citation: Україна крізь призму європейської хартії прав пацієнтів: результати виконання в Україні другого етапу європейських досліджень на відповідність стандартам ЄС з прав пацієнтів / В. В. Глуховський, О. В. Ангелов, Г. О. Слабкий, Л. П. Білоконь. – Київ : Видавництво ТОВ «Дизайн і поліграфія», 2012. – 158 с.
Abstract: Висвітлені результати другого етапу європейських досліджень на відповідність системи охорони здоров'я України стандартам Європейської хартії прав пацієнтів (2002). Робота являє собою черговий етап досліджень, розпочатих в Європейському регіоні в 2005 р., яка виконувалася Лікарською асоціацією Миколаївського регіону разом з відомими українськими громадськими і професійними організаціями в партнерстві з Мережею активної громадянськості (Active Citizenship Network, Italy). У дослідженнях були застосовані сучасні європейські методи громадянського аудиту в поєднанні з комплексом сучасних індикаторів, об'єднаних в «Матрицю прав пацієнтів». Матеріали роботи призначені дослідникам, менеджерам охорони здоров'я, громадським і політичним діячам, а також професійним і громадським організаціям, які займаються питаннями реформи охорони здоров'я та проблемами реалізації прав громадян в охороні здоров'я.
Type: Text
Publication type: Звітні інформаційно-аналітичні матеріали
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/51294
ISSN: 966-7841-75-8
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
patients_brochure (1).pdf3.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.