Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/51579
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКушнір, Наталія Олексіївна-
dc.contributor.authorДеяк, Б.С.-
dc.date.accessioned2023-05-16T17:40:06Z-
dc.date.available2023-05-16T17:40:06Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЕлектронний журнал «Ефективна економіка» включено до переліку наукових фахових видань України (Категорія «Б») з питань економіки. Спеціальності – 051, 071, 072, 073, 075, 076, 292.uk
dc.identifier.issn2307-2105-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/51579-
dc.description.abstractУ статті досліджено сутність категорії розвитку світової готельно-ресторанної індустрії, що сприяють мінливі потреби туристів по всьому світу та необхідність задовольняти їхні вимоги. У статті наведено аналіз світового ринку готельно-ресторанної індустрії, наведено рейтинг найбільших готелів світу та готельних операторів, вивчено присутність міжнародних готельних операторів на ринку готельних послуг України. Активний вплив на розвиток світового готельного бізнесу здійснює новий сегмент мандрівників – міленіали. Нині багато готельних підприємств орієнтуються на залучення саме даного сегмента споживачів. Готельні мережі трансформують свої стратегії, створюють нові суббренди, впроваджують цифрові інновації, змінюють дизайн основних просторів готелю лише для того, щоб залучити споживачів нового покоління. Таким чином, трансформація споживачів готельно-ресторанних послуг у тісному взаємозв'язку з новими технологічними та маркетинговими рішеннями вже змінили існуючі тенденції розвитку готельної індустрії та продовжують виступати платформою для подальшого розвитку цих трендів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТОВ «ДКС Центр»uk
dc.relation.ispartofseries;№ 12-
dc.subjectготельні мережіuk
dc.subjectіндустрія гостинностіuk
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk
dc.subjectміленіалиuk
dc.titleCВІТОВА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА ІНДУСТРІЯ В УМОВАХ МІЖНАРОДНОЇ КОНКУРЕНЦІЇuk
dc.title.alternativeGLOBAL HOTEL AND RESTAURANT INDUSTRY IN THE CONDITIONS OF INTERNATIONAL COMPETITIONuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікацї кафедри міжнародних економічних відносин

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ДеякКушнир_печать.pdf259.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.