Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52092
Title: Анастасія Вегеш: науковець і педагог вищої школи (Сторінки біографії. Відгуки і рецензії. Вибрана бібліографія)
Authors: Вегеш, Микола Миколайович
Keywords: Анастасія Вегеш, Ужгородський національний університет, біографія, бібліографія, філологія, українська мова, українська література, ономастика, літературно-худажня антропонімія
Issue Date: 2023
Publisher: Ужгород: Ужгородський національний університет
Citation: Анастасія Вегеш: науковець і педагог вищої школи (Сторінки біографії. Відгуки і рецензії. Вибрана бібліографія) / автор вступної статті та упорядник Микола Вегеш [Електронний ресурс]. Ужгород: Ужгородський національний університет, 2023. 77 с.
Abstract: До книги «Анастасія Вегеш: науковець і педагог вищої школи (Сторінки біографії. Відгуки і рецензії. Вибрана бібліографія)» увійшов короткий біографічний нарис про життєвий шлях, наукову, педагогічну і громадську діяльність кандидата філологічних наук, доцента кафедри української мови Ужгородського національного університету Анастасії Вегеш. Окремий розділ книги містить відгуки та рецензії відомих українських дослідників Василя Німчука, Мирослава Габорака, Світлани Пахомової, Наталії Колесник на дисертацію та на книги Анастасії Вегеш «Традиції та новаторство української літературно-художньої антропонімії посттоталітарної доби» (Ужгород, 2012) і «Українська літературно-художня ономастика» (Ужгород, 2023). Книгу завершує вибрана бібліографія наукових і навчальнометодичних публікацій Анастасії Вегеш та література про неї.
Type: Text
Publication type: Книга, підручник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52092
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.