Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52097
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Алмашій, Яніна Ігорівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-09T08:25:34Z | - |
dc.date.available | 2023-06-09T08:25:34Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Алмашій, Я. І. Шляхи покращення маркетингової товарної політики на підприємстві в сучасних умовах [Текст] / Я. І. Алмашій // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка / гол. ред. В. П. Мікловда. - Ужгород: УжНУ, 2009. – Вип. 28. Ч.2. – С. 6–14. – Бібліогр.: с. 14 (5 назв). | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52097 | - |
dc.description | https://drive.google.com/file/d/1BbtIhQgliuKcNRSsKspu-k2Cewb124hJ/view?usp=sharing | uk |
dc.description.abstract | В статті розглянуто основні шляхи покращення маркетингової товарної політики на підприємстві в сучасних умовах . Розглянуто поняття товару та товарна стратегія. Розкрито процеси створення та розроблення стратегій управління товарною маркою, брендом, упаковкою, сервісом товару. Подано результати світової практики в управлінні маркетинговою політикою в західних та вітчизняних компаніях. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | УжНУ | uk |
dc.subject | товарна політика | uk |
dc.subject | товар | uk |
dc.subject | товарна марка | uk |
dc.subject | бренд | uk |
dc.subject | упаковка | uk |
dc.subject | сервіс | uk |
dc.subject | мультибренд | uk |
dc.title | Шляхи покращення маркетингової товарної політики на підприємстві в сучасних умовах | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | Економіка. Спецвипуск - 28, Частина 2 - 2009 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
тит. Ук 28(2) 2009.pdf | 285.91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.