Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52166
Title: | Визначення передумов ефективного використання організаційних інновацій на промислових підприємствах |
Authors: | Волков, Я. Р. |
Keywords: | організаційні інновації, промислові підприємства, pecypcu, управління інноваціями, інноваційнuй розвиток, інноваційна діяльність, ефективність, інноваційний процес |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | УжНУ "Говерла" |
Citation: | Волков, Я. Р. Визначення передумов ефективного використання організаційних інновацій на промислових підприємствах / Я. Р. Волков // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка / голов. ред. В.П. Мікловда. – Ужгород : УжНУ "Говерла", 2009. – Спецвип. №28. Ч. ІІ. – С. 40-43. – Бібліогр.: с. 43 ( 6 назв). |
Abstract: | Управління в постійному кризовому стані вимагає визначення сукупності компетенцій для створення і управління інноваціямu. Впровадження організаційних інновацій дозволяє підвищити результативність не лише системи управління але й прискорити розвиток економіки на інноваційній основі. В статті проаналізовано використання організаційнuх інновацій на промислових підприємствах України. Розроблено рекомендації щодо ефективного впровадження організаційних інновацій в кризових умовах. Ефективність вuкористання організаційного ресурсу промислових підприємств проявляється у спроможності керівництва створити умови інноваційної сприйнятливості та усвідомленні ролі організаційних інновацій як системного каталізатора у реалізації стратегії економічного розвитку. |
Description: | https://drive.google.com/file/d/1_pjeJTku3sbgYVZXTwZFDfwBx6bYeTUq/view?usp=sharing |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52166 |
ISBN: | 0869-0782 |
Appears in Collections: | Економіка. Спецвипуск - 28, Частина 2 - 2009 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тит. Ек 28(2) 2009.pdf | 285.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.