Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52179
Title: Іноземна мова (німецька) за професійним спрямуванням для студентів ІТ-спеціальностей
Authors: Кіш, Надія Василівна
Канюк, Олександра Любомирівна
Keywords: іноземна мова (німецька) за професійним спрямуванням, студенти ІТ-спеціальностей
Issue Date: Apr-2023
Publisher: Видавництво УжНУ «Говерла»
Citation: Кіш Н. В., Канюк О. Л. Іноземна мова (німецька) за професійним спрямуванням : навчально–методична розробка до курсу для студентів ІТ-спеціальностей / уклад. Надія Василівна Кіш, Олександра Любомирівна Канюк. – Ужгород : Видавництво УжНУ «Говерла», 2023 – 51 с.
Abstract: Навчально-методична розробка призначена для широкого кола читачів: майбутніх ІТ-фахівців, викладачів вищих навчальних закладів, слухачів мовних курсів.
Description: Метою навчально - методичної розробки до курсу «Іноземна мова (німецька) за професійним спрямуванням» є формування в студентів німецькомовних комунікативних компетенцій у галузі читання, говоріння й аудіювання для забезпечення спілкування в професійно-трудовій сфері. Основним завданням вивчення дисципліни «Іноземна мова (німецька) за професійним спрямуванням» є формувати спеціалізовану комунікативну компетенцію майбутніх фахівців. Основна увага зосереджуватиметься на таких її компонентах: 1) лінгвістичному, який передбачає формування знань, умінь і навичок, необхідних для здійснення мовленнєвої діяльності німецькою мовою; 2) предметному, пов’язаному зі знаннями з конкретної предметної галузі, яка має відношення до фаху комуніканта, з метою розуміння текстів із фаху німецькою мовою при їх читанні й аудіюванні та при самостійному складанні таких текстів; 3) формально-логічному, що забезпечує розуміння формально-логічних аспектів сприйнятих текстів та обумовлює відповідну логіко-формальну побудову власних висловлювань німецькою мовою.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52179
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри іноземних мов



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.