Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52180
Title: Іноземна мова (німецька) за професійним спрямуванням
Authors: Кіш, Надія Василівна
Канюк, Олександра Любомирівна
Keywords: іноземна мова (німецька) за професійним спрямуванням, студенти економічних спеціальностей
Issue Date: Apr-2023
Publisher: Видавництво УжНУ «Говерла»
Citation: Канюк О. Л., Кіш Н. В. Іноземна мова (німецька) за професійним спрямуванням : навчально–методична розробка до курсу / уклад. Олександра Любомирівна Канюк, Надія Василівна Кіш. – Ужгород : Видавництво УжНУ «Говерла», 2023 – 50 с.
Abstract: Мета навчально - методичної розробки до курсу «Іноземна мова (німецька) за професійним спрямуванням» ‒ вдосконалити уміння усного і писемного спілкування здобувачів вищої освіти іноземною мовою у межах професійної та наукової тематики, відповідно до потреб міжкультурного спілкування та професійної підготовки за фахом. Навчально - методична розробка призначена для широкого кола читачів: слухачів курсів іноземних мов, студентів та аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів.
Description: Розширення міжнародних зв’язків України і поглиблення євроінтеграційних процесів зумовлює підвищення вимог до професійної підготовки вітчизняних фахівців. Для успішного розвитку економіки і забезпечення конкурентоспроможності на світовому ринку потрібні працівники, які мають високий рівень фахової підготовки і володіють уміннями іншомовного особистісного і ділового спілкування. Формування вмінь іншомовного спілкування є невід’ємним компонентом професійної підготовки майбутніх фахівців будь-якого профілю. Незаперечним є факт, що сучасний успішний фахівець обов’язково повинен володіти вміннями іншомовної комунікації. Метою навчально - методичної розробки «Іноземна мова (німецька) за професійним спрямуванням» є формування у майбутніх фахівців іншомовної професійної комунікативної компетенції у всіх видах іншомовної мовленнєвої діяльності (читанні, говорінні, аудіюванні, письмі), а також вдосконалення вже набутих на попередньому етапі навчання загальних комунікативних компетенцій. Позитивним у даній методичній розробці є творчий підхід до підготовки матеріалу заняття, використання різноманітних джерел інформації, застосування інтерактивних методів проведення заняття, технічних засобів навчання, залучення студентів до самостійної пошукової роботи. Для підготовки методичної розробки використовувались матеріали з новітніх підручників, автентичних джерел, періодичних видань та інтернет ресурсів.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52180
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Іноз (нім.) мова за проф.спрям.для екон.спец..doc74 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.