Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52309
Title: Вплив регіональних факторів на розвиток рекреаційно–туристичної сфери гірських районів Закарпаття
Authors: Герзанич, Віталій Михайлович
Штробля, Ю. Й.
Keywords: туризм, туристично-рекреаційна сфера, екотуризм, сільський зелений туризм, фактори що впливають на розвиток туризму, туризм у гірських районах
Issue Date: 2009
Publisher: УжНУ "Говерла"
Citation: Герзанич, В. М. Вплив регіональних факторів на розвиток рекреаційно–туристичної сфери гірських районів Закарпаття / В. М. Герзанич, Ю. Й. Штробля // Науковий вісник Ужгородського університету: Серія: Економіка / ред. кол. В.П.Мікловда, М.І.Пітюлич, Н.М.Надь та ін. – Ужгород: УжНУ "Говерла", 2009. – Спецвип. 28. Ч.1. – С. 73–80. – Бібліогр.: с. 79–80 (10 назв).
Abstract: У статті розглядаються проблеми розвитку туристично-рекреаційної сфери гірських районів Закарпатської області, які з кожним роком набирають все більшої актуальності. Обгрунтовано значения впливу галузі туризму та рекреації на економічний та соціальний розвиток області, проаналізована загальна характеристика туристично-рекреаційної галузі у гірських природноекономічних зонах Закарпаття, а також динаміка показників розвитку туризму за останні роки. Детально розглянуто турuстично-рекреаційні зони, які знаходяться в гірських поселеннях області та розвиток в них екотуризму та сільського зеленого туризму як найбільш привабливих напрямів у розвитку економіки краю. Наведено позитивні та негативні фактори, які впливають на перспективу комnлексного розвитку туризму та санаторно-курортної галузі.
Description: https://drive.google.com/file/d/1xBdPj6l0sMf_UZ_FFxb_42hipRyaLCGP/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52309
ISBN: 0869-0782
Appears in Collections:Економіка. Спецвипуск - 28. Частина 1 - 2009

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тит. Ек. Спецвип. 28.Ч.І. 2009.pdf195.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.