Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52404
Title: Мікрокредитування та його роль в розвитку малого та середнього бізнесу
Authors: Єфремова, Ніна Федорівна
Золотарьова, Ольга Володимирівна
Снімщиков, Андрій Олександрович
Keywords: мікрокредитування, підприємство, малий і середній бізнес, кредитний портфель, платоспроможність, фінансові ресурси
Issue Date: 2007
Publisher: Поліграфцентр "Ліра"
Citation: Єфремова, Н. Ф. Мікрокредитування та його роль в розвитку малого та середнього бізнесу / Н. Ф. Єфремова, О. В. Золотарьова, А. О. Снімщиков // Науковий вісник Ужгородського університету: серія: Економіка / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, М.М. Бойко та ін. – Ужгород: Поліграфцентр "Ліра", 2007. – Спецвип. 22. Ч. 1. – С. 124–129. – Бібліогр.: с. 129 (6 назв).
Abstract: Забезпечення ефективного функціонування підприємств малого та середнього бізнесу як важливого чинника розвитку економіки значною мірою визначається обсягом кредитування в цей сектор. Грунтуючись на вивченні наукових праць щодо кредитування суб'єктів малого та середнього бізнесу, спираючись на сучасні методи аналізу (системно-структурний, метод порівнянь, метод аналізу і синтезу), розглянуто стан мікрокредитування в Україні у теперішній час, визначено його специфіку. Виділено основні проблеми в кредитуванні малого та середнього бізнесу в Україні та запропоновано основні шляхи їх розв'язання з урахуванням зарубіжного досвіду і сучасних реалій. Окреслено пріоритетні напрями щодо розвитку мікрокредитування в Україні.
Description: https://drive.google.com/file/d/1rFdgScJfSbOL3jbMGCIz0KGz9C4cFT02/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52404
ISSN: 0869-0782
Appears in Collections:Економіка. Спецвипуск - 22, Частина 1 - 2007

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тит. Ек. СП. В. 22 Ч.1. 2007.pdf1.53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.