Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52516
Title: Регіональна політика транскордонного співробітництва в умовах євроінтеграції держави
Authors: Герасимчук, Зоряна Вікторівна
Лютак, Олена Миколаївна
Keywords: регіональна політика, транскордонний регіон, транскордонне співробітництво, державна регіональна політика, регіональна політика ЄС
Issue Date: 2008
Publisher: УжНУ "Говерла"
Citation: Герасимчук, З. В. Регіональна політика транскордонного співробітництва в умовах євроінтеграції держави / З. В. Герасимчук, О. М. Лютак // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка / редкол. В.П. Мікловда, М.І. Пітюлич, М.М. Бойко, Й. Я. Даньків та ін. – Ужгород: Говерла, 2008. – Вип. 25. – С.202-207.
Abstract: Інтеграційний курс держави nокладає на транскордонні регіони нові вимоги. Це зумовлює і вuявлення нових тенденцій у регіональному регулюванню транскордонного співробітництва. Враховуючи особливості формування у статті досліджені три види регіональної політики транскордонного співробітництва. Кожна з них відіграє важливу роль у реалізації євроінтеграційного курсу України. Але регіональна політика у межах транскордонних регіонів повинна відігравати більш активну роль інтегруючого ядра у системі регіонального регулювання. З розвитком ринкового середовища і відповідної йому ринкової структури, можливості використання в Україні досвіду регіонального регулювання і регіональної політики ЄС будуть розширюватися.
Description: https://drive.google.com/file/d/1GJm5iRZflOcOBsJRj_PvgYb2evvUD--K/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52516
ISSN: 0869-0782
Appears in Collections:Економіка. Випуск 25 - 2008

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тит. Ек. Вип. 25. 2008.pdf244.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.